Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Τσιμιτσέλης - Λασκαράκη: Ερωτευμένοι στην Πάρο

Tο ζευγάρι που είναι μαζί ήδη δυόμισι χρόνια δεν κρύβει την αδυναμία του στα ταξίδια.

Μέχρι να ξεκινήσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους για τον χειμώνα, εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους με περιηγήσεις σε νησιά της Ελλάδας. Μετά τη Σκιάθο, όπου βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη συνέχισαν τις διακοπές τους στην Πάρο. Ο φωτογραφικός φακός του OK! τούς εντόπισε στο κυκλαδίτικο νησί το μεσημέρι της Κυριακής 7 Αυγούστου, στο beach bar Malatesta στην παραλία Μαρτσέλο.

Οι δυο ηθοποιοί, που συζούν από τις αρχές του 2011 στο Χαλάνδρι, έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι και με τα επαγγελματικά τους σχέδια. Ο 30χρονος Γιάννης Τσιμιτσέλης θα εμφανιστεί τον χειμώνα στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη στην κωμωδία του Μελ Μπρουκς, Να ζει κανείς ή να μη ζει, σε διασκευή - σκηνοθεσία των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου στo Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη αλλά και στη νέα κωμική σειρά του Mega, «Είναι μακριά ακόμη, Μπαμπαστρούμφ;». Τη Βάσω Λασκαράκη θα τη δούμε στη θεατρική επιτυχία Σεσουάρ για δολοφόνους που συνεχίζεται για 13η χρονιά στο Θέατρο Αποθήκη αλλά και στη νέα καθημερινή σειρά του Mega, «Πρωτοβάθμια εξίσωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: