Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Αισιοδοξία Τ. Νταλάρα για την ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων

Reuters in torontoImage via WikipediaΤην αισιοδοξία του για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος συμμετοχής του ιδιωτικού τομέα στο δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας επανέλαβε ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Διεθνούς Χρηματοοικονομικής (IIF), Τσαρλς Νταλάρα, εκτιμώντας ότι θα σημειωθεί σημαντική πρόοδος το Σεπτέμβριο.

Mάλιστα, επιβεβαίωσε τη φημολογία ότι συζητείται το ενδεχόμενο επέκτασης του προγράμματος, ώστε να περιλαμβάνει και την ανταλλαγή ομολόγων που λήγουν έως το 2024, κάτι που θα διευκολύνει σημαντικά την όλη διαδικασία.

Ερωτηθείς από το Reuters για το ενδεχόμενο επέκτασης προγράμματος κατά τέσσερα χρόνια, είπε: «Πράγματι το εξετάζουν ως ένα ενδεχόμενο. Θα υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές στις τελικές λεπτομέρειες, αλλά δε βλέπω κάποια θεμελιώδη μεταβολή στο σχέδιο, που συμφωνήθηκε την 21η Ιουλίου».

Αρνήθηκε πάντως να τοποθετηθεί επί του ακριβούς χρονοδιαγράμματος, λέγοντας ότι είναι θέμα της ελληνικής κυβέρνησης και ότι απαιτείται χρόνος εξαιτίας της πολυπλοκότητας του ζητήματος.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από skai.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: