Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Έκλεισε ο «Ελεύθερος» με φοβερές κατηγορίες κατά... Σαμαρά !

Νέα δυσάρεστη εξέλιξη στον χώρο του ελληνικού Τύπου συνιστά η απόφαση της εκδότριας της εφημερίδας «Ελεύθερος» Κατερίνας Μάστορα να προχωρήσει στην αναστολή της έκδοσής της.

Η εκδότρια, με το τελευταίο άρθρο της κάνει ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ επίθεση στον αρχηγό της "Νέας Δημοκρατίας" Αντώνη Σαμαρά και αναφέρει ανάμεσ στα άλλα:

"Μας πήρατε όλους στον λαιμό σας, κύριε Σαμαρά. Αποδειχτήκατε πολύ κατώτερος των προσδοκιών του κόσμου της δεξιάς. Κι όσοι σας στήιξαν τραβούν τώρα τα μαλλιά τους. Κι ο Ελεύθερος αισθάνεται εκτεθιμένος στους αναγνώστες του γιατί στη κρίσιμη ώρα των εσωκομματικών εκλογών, πίστεψε στα δικά σας τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, για ανανέωση και νέα πορεία και σας έδωσε το χέρι. Και χάρη σε αυτή την χείρα βοηθείας του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ, που μαζί με άλλη μια εφημερίδα ήταν τα μοναδικά μέσα που σας στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές, όταν ούτε τα κανάλια σας έπαιζαν , ούτε κανείς σας υπολόγιζε, ανήλθατε στην κομματική ιεραρχία.
Και εσείς τι κάνατε; Βαλθήκατε να τον φιμώσετε. Αντί του μάννα, χολή. Εξαπολύσταε έναν ανηλεή πόλεμο εναντίον του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ δημιουργώντας γύρω μας ένα άκρως εχθρικό περιβάλλον. Ενάμση χρόνο πριν όμως, όταν πανηγυρίζατε τη νίκη σας, σε εσωκομματικό επίπεδο, αλλιώς μας τα λέγατε".

Ο λόγος αυτής της εξέλιξης, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι οικονομικός. 


Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ακόμα πλήγμα στον πολύπαθο χώρο του Τύπου, όπου δυστυχώς τα «λουκέτα» είναι πλέον καθεστώς.

Άλλωστε, μόνο τον τελευταίο ένα χρόνο έχουν κατεβάσει ρολά το ημερήσιο «Βήμα», η «Απογευματινή» και αρκετά ακόμα μικρότερης κυκλοφορίας έντυπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: