Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Σκορδά: "Αν ήμουν σπίτι θα έβλεπα Μενεγάκη"!

Λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η καινούρια σεζόν και βγει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εκπομπή «Πρωινό Mou» στον αέρα, η Φαίη Σκορδά έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής». Ο απολογισμός της προηγούμενης σεζόν, οι αλλαγές που ενδεχομένως θα συμβούν την καινούρια χρονιά στην εκπομπή, τις κριτικές που της έγιναν, αλλά και τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως είναι η Ευγενία Μανωλίδου, ήταν τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε η 30χρονη παρουσιάστρια.

Η χρονιά που πέρασε και η συνεργασία που είχε με το σύζυγό της, στην παρουσίαση της εκπομπής, της έμαθε πολλά: «Ανακαλύψαμε ότι έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης πάνω στη δουλειά. Δεν ήξερα αν θα είχε εξελιχθεί καλά, αν αυτό δεν ίσχυε. Όταν είσαι με τον άνθρωπό σου, δεν έχεις ανταγωνισμό, μοιράζεσαι τα ίδια προβλήματα και άγχη, έχεις τους ίδιους στόχους», δήλωσε και πρόσθεσε πως είναι πολύ πιθανό να είναι όντως η τελευταία χρονιά που συνεργάζεται μαζί του.

Πολλά σχόλια ακούστηκαν στην αρχή της προηγούμενης σεζόν για τη συνεργασία αυτή. Ανάμεσα σε εκείνους που είχαν ασκήσει σκληρή κριτική ήταν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος, που η εκπομπή τους δεν θα συνεχιστεί τελικά: «Το περίμενα ότι στην αρχή κάποια πράγματα μπορεί να λέγονταν και το έβρισκα λογικό. Από τη στιγμή που ένιωσα ότι έχουμε δυνατότητες να δουλέψουμε δίχως πρόβλημα, είπα ότι θα προστατεύσω αυτό που κάνω. Ξέρω τι ειπώθηκε, δεν λέω ότι δεν διαβάζω και δεν μαθαίνω, αλλά θα ήταν πολύ μικρό εκ μέρους να ασχοληθώ, να απαντήσω και να στενοχωριέμαι», σχολίασε η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Διαβάζω τις κριτικές και τις υπολογίζω. Για να γράψει κάποιος κάτι, εγώ έχω δώσει το πάτημα. Δεν στενοχωριέμαι με αυτό που γράφεται, το κρατάω στο μυαλό μου».

Όσον αφορά τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στην εκπομπή φέτος, η ίδια αποκάλυψε: «Εκκρεμεί το θέμα του αρχισυντάκτη».

Αρκετά ήταν τα νέα πρόσωπα που απασχόλησαν τα τηλεοπτικά πράγματα την περασμένη σεζόν. Για την οικοδέσποινα της εκπομπής «Πρωινό Mou» πάντως, η Ευγενία Μανωλίδου δεν θεωρείται «φρέσκο πρόσωπο»: «Θεωρείται νέο πρόσωπο επειδή είναι δυο χρόνια στην τηλεόραση. Έχει κάνει όμως τόσα πράγματα και έχει απασχολήσει τόσο πολύ που τη Ναταλία Γερμανού, αν και είναι πολύ περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση, τη θεωρώ πιο νέο πρόσωπο. Αν έχω καλεσμένη τη Ναταλία Γερμανού, θα την αντιμετωπίσω ως νέο πρόσωπο, θέλω να τη μάθω. Τη Μανωλίδου δεν νομίζω ότι θα έχω πολλά να τη ρωτήσω», τόνισε και δεν δίστασε να παραδεχτεί πως για την ίδια και η Ελένη Μενεγάκη είναι «φρέσκια»: «Δεν τη βαριέμαι. Αν ήμουν σπίτι θα έβαζα να τη δω. Το νέο σε ηλικία δεν σημαίνει κάτι».

Τέλος, η Φαίη Σκορδά διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει το «Master Chef 2», χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει κάτι καινούριο στην τηλεόραση στο μέλλον: «Ένα καλό πρόγραμμα, μια καλή ομάδα πάντα έχουν ενδιαφέρον, ειδικά σε ένα κανάλι, όπως το Mega. Απλώς δεν μου αρέσει να έχω πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, ούτε να δουλεύω όλη μέρα και να μη βλέπω το παιδί μου», είπε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: