Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μέλη της κυβέρνησης έγιναν δωρητές οργάνων

Υπουργοί και υφυπουργοί αλλά και δημοσιογράφοι είναι από σήμερα δωρητές οργάνων, καθώς συμπλήρωσαν την αίτηση εγγραφής μέλους στο Εθνικό Μητρώο Δωρητών, που μοιράστηκε από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, κατά τη διεξαγωγή του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο προώθησης και διάδοσης της σημαντικότητας των μεταμοσχεύσεων.

Εκτός από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, τον αντιπρόεδρο Α’ της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο, τον υπουργό και τους υφυπ. ΥΥΚΑ, Ανδρέα Λοβέρδο, Μ. Τιμοσίδη, Χρ. Αηδόνη και Μ. Μπόλαρη, τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, την υφυπ. Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον υφυπ. Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα και τον γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Έξαρχο, οι οποίοι είναι ήδη δωρητές οργάνων, έγιναν επίσης σήμερα οι: υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ. Παπαϊώαννου, υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος, υφυπ. Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, υπουργός και υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κουτρουμάνης και Ι. Κουτσούκος, υπουργός και υφυπ. Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και Κ. Σπηλιόπουλος, υφυπ. Εξωτερικών Δημήτρης Δόλης, καθώς και ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Γ. Σταυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: