Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Αγωγή του εφοπλιστή Πατέρα κατά... Γιαννακόπουλου για τις φωτό

Διακόσιες χιλιάδες ευρώ ζητά ο Ν. Πατέρας, με αγωγή του στο sportspaper.gr , αφού θεώρησε εαυτόν προσβεβλημένο από τη δημοσίευση φωτογραφιών του ίδιου και της παρέας του στον κόλπο της Ψαρρούς.

Το sportspaper.gr είχε δημοσιεύσει φωτογραφικό υλικό που έλαβε από αναγνώστη του και απεικόνιζε τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, με τους φίλους του Αλέξη Γιαννακόπουλο, Γιώτη Αυγιτά, την αδερφή του Αναστασία Πατέρα και την πρώην Σταρ Ελλάς και Αναπληρωματική Μις Υφήλιος, Εβελίνα Παπαντωνίου, στο mega-yacht του, «Adamas II». (Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ).

Σύμφωνα με το sportspaper.gr "εκείνο που  προκαλεί έκπληξη είναι με ποια λογική θεωρεί ο κ. Πατέρας πως τον προσβάλαμε, δεδομένου ότι:
τόσο ο ίδιος, όσο και η Εβ. Παπαντωνίου είναι δημόσια πρόσωπα και χαίρουν του εύλογου ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης
βρίσκονταν σε κοινή θέα, στο πλέον κοσμοπολίτικο νησί του κόσμου και, μάλιστα, στην πιο δημοφιλή του παραλία, όπου μπορούσε να τους δει οποιοσδήποτε από τους χιλιάδες επισκέπτες
οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναπαράχθηκαν σχεδόν από το σύνολο του ηλεκτρονικού Τύπου και από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες (όπως το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η REAL NEWS), αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας το εύλογο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης
το ίδιο επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι ο αναγνώστης μας που εντόπισε τον κ. Πατέρα και την παρέα του έσπευσε να ενημερώσει το sportspaper.gr και να μας παράσχει το φωτογραφικό υλικό.

Πραγματικά μας εκπλήσσει η αντίδραση του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν έμπαινε στον κόπο να απαντήσει στα προαναφερθέντα ερωτήματα. Αναμένουμε"…

Σημειώνουμε ότι το  sportspaper.gr καθώς και άλλα sites  ανήκουν στην εταιρία DPG του υιού Γιαννακόπουλου, εκ των μετόχων του... Παναθηναϊκού, όπως και ο κ. Πατέρας !
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: