Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ρέθυμνο: Πατέρας και γιος διατηρούσαν οπλοστάσιο

Russian RPDs DM-SD-04-06986Image via Wikipedia
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Σε αποθήκες οπλισμού όπου διατηρούσαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο με όπλα και πυρομαχικά, είχαν μετατρέψει το σπίτι όπου κατοικούσαν αλλά και το ποιμνιοστάσιό τους στην περιοχή Φρατί του Ρεθύμνου, ένας 46χρονος πατέρας μαζί με τον 19χρονο γιο του.

Όμως, κάποιοι που γνώριζαν την ύπαρξη του οπλισμού μίλησαν σε αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση μαζί με άνδρες του ΤΑΕ Ρεθύμνου. Στην κατοικία της οικογένειας βρήκαν μόνο τον νεαρό που συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ο 46χρονος πατέρας που κατά τις εκτιμήσεις των αστυνομικών πρέπει να έχει κρυμμένα όπλα και σε άλλο σημείο!

Στους περιφραγμένους ιδιόκτητους χώρους που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μεταξύ άλλων ένα τουφέκι «Καλάσνικοφ», ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, 1.466 πλήρη φυσίγγια και 271 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, τέσσερις γεμιστήρες πυροβόλων όπλων, μία γεμιστήρα πολυβόλου RPD, μία σκοπευτική διόπτρα και έξη κροτίδες.protothema.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: