Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Γιατί φλερτάρουμε στο διαδίκτυο;


Η πιο διαδεδομένη πλέον μορφή φλέρτ είναι αυτή που ξεδιπλώνεται σε διαδικτυακούς κόμβους επικοινωνίας. Εκεί είναι ένας χώρος που όποιος έχει εξασκηθεί καλά στη... λεκτική προσέγγιση, κερδίζει έδαφος. Απελευθερωμένος από διάφορες σκέψεις, δίνει το καλύτερο εαυτό του προκειμένου να ακούσει αυτό που επιθυμεί.

Οι περισσότεροι που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ερωτοτροπούν , λεκτικά πάντα, δίχως να θέλουν να πρωταγωνιστήσουν σε μια συγκεκριμένη υπόθεση. Δίχως κινδύνους αλλά διαθέτοντας μεγάλη φαντασία αναζητούν λύσεις στιγμής. Ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι που καταφεύγουν στο διαδικτυακό φλέρτ, συνήθως δεν είναι δυσαρεστημένοι από τους συντρόφους τους αλλά από τον ίδιο τους τον εαυτό και τον τρόπο ζωής τους!

Είναι ζήτημα επιβεβαίωσης του εγωισμού τους το ότι μπορεί να τους ερωτευτεί ο οποιοσδήποτε . Αισθάνονται ζωντανοί κατά ένα τρόπο, υπολογίσιμοι στο ερωτικό παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να στερηθούν την ήδη υπάρχουσα ευτυχία τους ή το υπόλοιπο του τραπεζικού τους λογαριασμού.
Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: