Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Πέγκυ Ζήνα: Ο εφιάλτης πέρασε.

Ο εφιάλτης πέρασε. Η ανακούφιση στο πρόσωπο της Πέγκυς Ζήνα μετά τα ευχάριστα νέα ήταν εμφανής. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξέσπασε. Δάκρυα χαράς κύλησαν στα μάτια της μόλις οι γιατροί τής ανακοίνωσαν ότι την Παρασκευή μαζί με τον σύζυγό της θα επιστρέψουν σπίτι τους. Ο Γολγοθάς που πέρασε με την περιπέτεια υγείας του αγαπημένου της σε λίγα 24ωρα θα αποτελεί παρελθόν.

Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι. Ολα πια πηγαίνουν πολύ καλά και όπως φαίνεται, την Παρασκευή Πέγκυ και Γιώργος θα απολαμβάνουν την ηρεμία του σπιτιού τους. Ο Γιώργος Λύρας μετά τη χειρουργική επέμβαση παράκαμψης των στεφανιαίων αρτηριών (τετραπλό bypass) στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα, έμεινε μία μέρα προληπτικά στην εντατική μονάδα (ως είθισται σε τέτοιες μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις), ενώ παραμένει στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, καθώς και τα επόμενα εικοσιτετράωρα θεωρούνταν αρκετά κρίσιμα - δεδομένου, μάλιστα, ότι στο παρελθόν το ιατρικό ιστορικό του ήταν αρκετά βεβαρυμμένο.

Περίπου δέκα χρόνια πριν είχε κάνει επέμβαση αγγειοπλαστικής των στεφανιαίων αρτηριών (το λεγόμενο μπαλονάκι) και οι γιατροί τότε του είχαν συστήσει να ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, αλλά και τρόπο ζωής.

Το κάπνισμα ήταν μια από τις βασικότερες «ατασθαλίες» του που δεν έλεγε να κόψει με τίποτα, όμως μετά την πολύ δύσκολη περιπέτεια που πέρασε, το πρώτο πράγμα που ορκίστηκε στη γυναίκα του και στους φίλους του είναι να μην το ακουμπήσει ποτέ ξανά. Η μετεγχειρητική πάντως κατάσταση του ασθενούς, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, πηγαίνει μέρα με τη μέρα από το καλό στο καλύτερο και λίγα εικοσιτετράωρα πριν εκείνοι ανακοίνωναν στο ζευγάρι ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Παρασκευή θα είναι όλα OK για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Δέκα ημέρες μετά την επέμβαση ο Γιώργος Λύρας αναρρώνει κανονικά και η μετεγχειρητική του πορεία κρίνεται εξαιρετική. Ηδη σηκώνεται από το κρεβάτι, κάνει τις πρώτες του βόλτες στον χώρο του νοσοκομείου και αρχίζει να τρώει κανονικά, ενώ ο ίδιος νιώθει ιδιαίτερα ευδιάθετος και κάνει πλάκα με τον κουμπάρο του Ηλία Ψινάκη και την κουμπάρα του Κική Τσόλκα, που δεν έφυγαν ούτε λεπτό από δίπλα του.

Ο φύλακας-άγγελος

Πολλοί ήταν οι φίλοι και οι γνωστοί του που ανησύχησαν και ενδιαφέρθηκαν αμέσως να μάθουν νέα για την υγεία του Γιώργου Λύρα, καθώς ο ίδιος θεωρείται από τους ιδιαίτερα αγαπητούς στον καλλιτεχνικό χώρο. Το τηλέφωνο της Πέγκυς δεν σταμάτησε να χτυπά.

Εκείνη έπρεπε να φροντίζει ο καλός της να μένει μακριά από συγκινήσεις και να έχει απόλυτη ηρεμία. Επρεπε να αναλάβει τον ρόλο του «φύλακα-άγγελου» και ανά πάσα ώρα και στιγμή να ενημερώνει για την κατάσταση του καλού της. Από την άλλη όμως, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (σε δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο την κορούλα τους), περνούσε τη δική της αγωνία και ανέβαινε τον Γολγοθά της, όμως δεν παραπονέθηκε ποτέ. Δίπλα της πάντα η μαμά της Στέλλα Χρυσικοπούλου, που της έδινε ακόμα περισσότερο κουράγιο και δύναμη σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία της ζωής της.

Η επόμενη μέρα

Μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Γιώργος Λύρας θα πρέπει για κάποιο διάστημα να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή και κάποιες επιπλέον οδηγίες που θα του πουν οι γιατροί και η Πέγκυ Ζήνα να ετοιμάσει το βαλιτσάκι της για να κρατήσει στην αγκαλιά της το δώρο Θεού που πάντα ήθελαν για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Αυτές είναι οι βασικές προτεραιότητές τους για την ώρα και δεν ασχολούνται με τα επαγγελματικά, που μοιραία αυτή την περίοδο της ζωής τους έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα. Τέλος καλό, λοιπόν, όλα καλά για το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, που κοιτάει μπροστά με ελπίδα και χαμόγελο τη ζωή. Ο εφιάλτης πέρασε...


ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ/espresso 

Δεν υπάρχουν σχόλια: