Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ζάκυνθος: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» με έναν σοβαρά τραυματισμένο


  «Έλυσαν» τις διαφορές τους με κυνηγητικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 29χρονος και να συλληφθεί ένας 27χρονος.


Έδωσαν ραντεβού χθες το πρωί στον Άγιο Κήρυκα για να λύσουν τις διαφορές τους τέσσερις νέοι 25, 27, 28 και 29 ετών.

Αρχικά λογομάχησαν και στη συνέχεια ο 29χρονος δέχτηκε δύο πυροβολισμούς με κυνηγητικό όπλο, από την πλευρά των άλλων τριών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αμέσως και λίγη ώρα αργότερα, εντόπισαν τον 27χρονο, τον οποίο και συνέλαβαν, ενώ ο 29χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος, στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν και οι υπόλοιποι δράστες, καθώς και να προσδιοριστούν επακριβώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απόπειρα ανθρωποκτονίας.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: