Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Και μπαμπάς και γαμπρός ο Σόφο!

Sofoklis SchortsanitisImage via WikipediaΎστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης με πολλά σκαμπανεβάσματα, ο 26χρονος μπασκετμπολίστας, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και η εκλεκτή της καρδιάς του, Ειρήνη Σκορδίλη, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά... του δημαρχείου!

Έτσι, το ζευγάρι -που είχε μέσα σ' αυτή την τετραετία χωρίσει τρεις φορές- πρόκειται σύντομα, σύμφωνα με το δελτίο του Star, να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Τέλος, σε επτά περίπου μήνες, το ζευγάρι θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και θα κρατάει στα χέρια του το πρώτο του παιδάκι!

Το μόνο που τους απασχολεί λοιπόν, αυτή τη στιγμή είναι όλα να κυλήσουν ομαλά κατά τη διάρκεια της κύησης και το μωρό που θα έρθει στον κόσμο τον Μάρτιο να είναι υγιές!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, με μία ενδιάμεση, αλλά πολύ μικρή διακοπή. Πέρυσι οι δυο τους επισημοποίησαν με αρραβώνα την σχέση τους.

Μάλιστα, οι βέρες (στο αριστερό) μπήκαν λίγες ημέρες πριν ο Big Sofo ξενιτευθεί στις ΗΠΑ για να δοκιμαστεί από τους Λος Αντζελες Κλίπερς.

Η προοπτική των ΗΠΑ δεν τελεσφόρησε, ωστόσο ο αθλητής έμεινε στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μακάμπι μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα γίνει στον Βύρωνα.     


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: