Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Tι γίνεται με τον Τέρενς Κουίκ και το Κontra Channel;

Κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει στο Kontra Channel. Ο Τερενς Κουίκ έφυγε με κανονική άδεια όπως είπαν χθες το βράδυ στο ξεκίνημα του δελτίου είδησεων ή έδωσε αναγκαστική άδεια στον εαυτό του εξοργισμένος και αηδιασμένος με γεγονότα που γίνονται τους τελευταίους μήνες σε βάρος του;

Στα γραφεία του σταθμού ακούγονται πολλά.

Είναι κοινό μυστικό ότι κάποιο "καζάνι" έβραζε κάποιους μήνες τώρα και απλά έσκασε!
Άλλες πληροφορίες διαβεβαιώνουν με κατηγορηματικό τρόπο ότι το ζήτημα δεν έχει να κάνει με την ιδιοκτησία του καναλιού. Από αλλού ενδοκαναλικά είναι οι συμπεριφορές και κάποιες αποφάσεις που έχουν φέρει τον Κουίκ σε οριακό σημείο αντοχής και υπομονής. 
Και δεν είναι το χθεσινό παιδάκι για να τον υποβαθμίζουν ή να τον "καπελώνουν".
Με το θέμα δεν μπορεί να είναι άσχετη η αποφώνηση που έκανε την Τρίτη το βράδυ ευχαριστώντας τους τηλεθεατές του Kontra για τους 11 μήνες που τίμησαν το κανάλι και εκείνον προσωπικά.
Ωστόσο, άγνωστο παραμένει που έχει πάει. Πληροφορίες χθες, μας ενημέρωσαν πως τον είδαν σε βενζινάδικο έξω από την Λαμία.
Αναμένονται εξελίξεις στο κανάλι του Ταύρου. Θα χάσει το Kontra τον δημοσιογράφο που έγινε η σημαία του τον περασμένο χειμώνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: