Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Στο Ηράκλειο το «πλοίο της Συνθήκης της Ρώμης»

Το «πλοίο της Συνθήκης της Ρώμης» θα καταπλεύσει στις 16 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι του Ηρακλείου, φιλοξενούμενο από το Επιμελητήριο Ηρακλείου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Innonautics για την προώθηση του Ναυτικού Τουρισμού.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η διάδοση των ευρωπαϊκών ιδεών και αξιών - όπως αυτές αναδείχθηκαν από την ιδρυτική Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Ρώμη το 1954 – αλλά κυρίως, η προώθηση της συνεργασίας ευρωπαϊκών λιμανιών της Μεσογείου στον τομέα της κρουαζιέρας και σε άλλους τομείς του ναυτικού τουρισμού, μέσα από κοινές δράσεις που θα βοηθήσουν την τουριστική τους ανάπτυξη.

Το πλοίο θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου από τον Πειραιά και θα επισκεφτεί διαδοχικά τη Χίο, το Ηράκλειο, τα ιταλικά λιμάνια Palermo, Gagliari, και Oristano, καθώς και το λιμάνι Bastia της Κορσικής, για να καταλήξει τελικά στην Palma της Ισπανίας στις 11 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνοντας τον διάπλου της Μεσογείου. Το πλήρωμα του «Πλοίου της Συνθήκης της Ρώμης» αποτελούν οκτώ εθελοντές, οι οποίοι και θα ξεναγούν σε κάθε λιμάνι, όσους επιθυμούν να επισκεφθούν το ιστορικό πλοίο. Οι ώρες επίσκεψης, στη διάρκεια της διήμερης παραμονής του στο λιμάνι του Ηρακλείου θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: