Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Εκατομμυριούχος του Facebook ο Bono!

Bono at the Vanity Fair kickoff party for the ...Image via Wikipedia
Κοντά στο μισό εκατομμύριο λίρες θα είναι τα κέρδη του Bono από την αγορά μετοχών του Facebook μέσω της εταιρείας του, Elevation Partners.

Κοντά στο μισό εκατομμύριο λίρες θα είναι τα κέρδη του Bono από την αγορά μετοχών τουFacebook μέσω της εταιρείας του, Elevation Partners.

Αρχικά, το 2009, ο Bono είχε αγοράσει μετοχές αξίας 128 εκατομμυρίων λιρών, αλλά πλέον ύστερα και από την πώληση μεριδίου μετοχών του κολοσσού διαφήμισης και marketing Interpublic Group, η συνολική αξία του Facebook στο Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 65 δισεκατομμύρια δολάρια, με την Elevation Partners να έχει μερίδιο 975 εκατομμυρίων!

Πρόσφατα, ο Bono μαζί με τους U2 κατάφεραν να τερματίσουν την 360 Tour με το μεγαλύτερο εισπρακτικό ρεκόρ όλων των εποχών, σπάζοντας το φράγμα των 558 εκατομμυρίων δολαρίων της Forty Licks Tour των Rolling Stones.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: