Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

H νέα γενιά αυτοκινήτων BMW

BMW 3-Series (E90)Image via WikipediaΣε πρόσφατη συνέντευξη που είχε δώσει στην έντυπη έκδοση του Reporter, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τηςBMW Hellas, κύριος Rudolf Wallish, είχε αναφερθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για εναλλακτικά συστήματα κίνησης, όπως συστήματα ηλεκτροκίνησης και υβριδικά και τα νέα «οικολογικά» μοντέλα της βαυαρικής εταιρείας, τα BMW i3 και i8.

Λίγες μέρες αργότερα, η BMW ανακοίνωσε και επίσημα την παραγωγή των δύο αυτών αυτοκινήτων που θα λανσαριστούν στις αγορές το 2013 και 2014, αντίστοιχα.

Και τα δύο μοντέλα, χρησιμοποιούν την τεχνολογία αμαξώματος LifeDrive,με το κάτω μέρος να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και περιλαμβάνει τις μπαταρίες, τις αναρτήσεις, το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το τμήμα της δομικής ακαμψίας και το άνω μέρος το πλαίσιο της καμπίνας το οποίο είναι κατασκευασμένο από ένα προηγμένο συνθετικό υλικό, ίδιας αντοχής με το ατσάλι αλλά με το μισό βάρος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: