Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ηράκλειο:Θρήνος στην κηδεία της συζύγου του αστυνομικού


Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε στους Κασσάνους του Δήμου Μινώα Πεδιάδος η άτυχη Ελένη Πανταγάκη, που βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι του 43χρονου ναυπηγού το βράδυ της Τρίτης, στην πολυκατοικία της λεωφόρου Χρυσοστόμου, στο Ηράκλειο.
O σύζυγος της, Διοικητής του ΤΑΕ Μεσαράς, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο όπως και η 35χρονη γυναίκα, που τραυματίστηκε επίσης από το μαχαίρι του 43χρονου. 
Στη νεκρώσιμη ακολουθία το "παρών" έδωσε πλήθος κόσμου δημιουργώντας  το αδιαχώρητο και ουρά ... 2 χιλιομέτρων από αυτοκίνητα, καθώς η εκλιπούσα ήταν πολύ αγαπητό πρόσωπο! 
Εκεί βρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, Στρατηγός Μανώλης Παραβολιδάκης, οι βουλευτές κκ Λ. Αυγενάκης και Μ. Κεφαλογιάννης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στον χαιρετισμό της δημάρχου Φαιστού, Μ. Πετρακογιώργη, οι λυγμοί των συγγενών και των φίλων του ζευγαριού ακούστηκαν σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων! 
Η άτυχη Ελένη Πανταγάκη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία, στο Κοιμητήριο Κασσάνων.
heraklion1.blogspot.com
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΦρικτό έγκλημα στο Ηράκλειο- Νεκρή σύζυγος στυνομικού


Το χρονικό του μακελειού KAI ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: