Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Φθηνότερη έκδοση του iPhone 4

Image representing iPhone as depicted in Crunc...Image via CrunchBaseΤην προώθηση μιας φθηνότερης εκδοχής του πετυχημένου της μοντέλου iPhone 4 σχεδιάζει η Apple για τις αναδυόμενες αγορές, θυσιάζοντας τα περιθώρια κέρδους με στόχο την επέκταση του βαθμού διείσδυσης στους καταναλωτές περιορισμένης οικονομικής δυνατότητας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Ήδη οι προμηθευτές της έχουν ξεκινήσει την κατασκευή της φθηνότερης συσκευής, με μικρότερο flash drive 8 GB, η οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά ταυτόχρονα με το πολυαναμενόμενο iPhone 5, αναφέρει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων.

Ο τεχνολογικός κολοσσός είναι γνωστός για την εμμονή του με την τελειότητα και τις άψογες προδιαγραφές κατασκευής των προϊόντων της. Ωστόσο, προκειμένου να ανταγωνιστεί την επέκταση της Nokia και άλλων ανταγωνιστών της στην Κίνα και τον υπόλοιπο αναπτυσσόμενο κόσμο, η Apple αποφάσισε να ελιχθεί.

«Η φθηνότερη έκδοση του iPhone 4 φαίνεται να αποτελεί αναγκαίο κακό σε αυτό το στάδιο του κύκλου διείσδυσης του iPhone, ιδίως όσον αφορά στις αναδυόμενες αγορές όπου το μέσο εισόδημα των ανθρώπων είναι πολύ χαμηλότερο» σχολιάζει ο Τσάνινγκ σμιθ από την Capital Advisors Growth Fund.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: