Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Jennifer Aniston: Πέταξε έξω από το σπίτι τον Brad Pitt

Μεγάλο ήταν το πλήγμα για την Jennifer Aniston όταν ο Brad Pitt ομολόγησε ενώπιόν της τον έρωτά του για την Angelina Jolie.

Αμέσως μετά την ομολογία που ήρθε σαν ψυχρολουσία, εκείνη του ζήτησε να φύγει αμέσως από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με νέο βιβλίο που εκδίδει ο παραγωγός της ταινίας «Mr and Mrs Smith», στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκαν οι Pitt-Jolie, ο Brad ήθελε να αποσυρθεί από την ταινία όταν είχε προταθεί για τον ρόλο της συμπρωταγωνίστριά τους η Nicole Kidman, καθώς θεωρούσε ότι δεν έχει καθόλου χημεία με την πανέμορφη ηθοποιό. Αμέσως μόλις έκλεισαν την Angelina για τον ρόλο, ο διάσημος γόης εμφανίστηκε στο γραφείο του παραγωγού και του δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα παίξει τον ρόλο του... κυρίου της κυρίας. «Τα υπόλοιπα είναι ιστορία», δηλώνει ο Arnon Milchan.

Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston παντρεύτηκαν σε μία ιδιωτική ρομαντική τελετή στο Μαλιμπού το 2000. Ο γάμος τους κράτησε έως τον Μάρτιο του 2005 οπότε η Jen κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Μόλις είχαν δημοσιευθεί φωτογραφίες του συζύγου της με την Angelina και τον θετό γιο της Maddox σε παραλία της Κένυας. Ωστόσο, είχαν προηγηθεί μήνες φημών και εικασιών για την εξωσυζυγική σχέση του Brad με την Angelina, κάτι που εκείνος αρνιόταν πεισματικά όταν η σύζυγός του ζητούσε επιβεβαίωση.

Όπως λέει ο παραγωγός, η Jennifer δεν ήθελε να πιστέψει ότι υπήρχε δόση αλήθειας. «Ρωτούσε τους πάντες, ρωτούσε αριστερά και δεξιά, αλλά όλοι προστάτευαν τον Brad και δεν την αποκάλυπταν κάτι. Τότε εκείνη άρχισε να ρωτά πιεστικά τον ίδιο αν κι εκείνος συνέχισε να αρνείται την αλήθεια».

Η αποκάλυψη έγινε σε ταξίδι που είχε προγραμματίσει το ζευγάρι στην Καραϊβική μαζί με τους πολύ καλούς του φίλους Courteney Cox και David για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά του 2005. ΟBrad δεν άντεξε την πίεσή της και λύγισε ομολογώντας την αλήθεια.

«Τελικά το παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένος με την Angelina. Η Jen έγινε έξαλλη και τον πέταξε έξω!», λένε οι συγγραφείς του βιβλίου Meir Doran και Joseph Gelman.
Ο Brad επέστρεψε στην κοινή ιδιοκτησία τους μόνο για να πάρει κάποια απαραίτητα πράγματα και στη συνέχεια μετακόμισε στο σπίτι του παραγωγού στο Λος Άντζελες.

Όπως λέει ο Milchan, ο Brad οδηγούσε μοτοσυκλέτα κάθε μέρα από το σπίτι του στο σετ των γυρισμάτων φορώντας κράνος, ώστε να μην τον αναγνωρίσουν οι παπαράτσι. Στις 7 Ιανουαρίου το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό του, ενώ κάποιες ελπίδες ότι θα τα ξαναβρούν έδωσε η επιστροφή του ηθοποιού στο σπίτι τους για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της Jen. Ωστόσο ο χωρισμός ήταν οριστικός. Τώρα αυτός έχει έξι παιδιά με την Angelina και η Jennifer βρήκε - όπως όλα δείχνουν - τον έρωτα στο πρόσωπο του Justin Theroux....
http://www.mychannel.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: