Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στη δημοσιότητα γράμματα του John Lenon

Περισσότερα από 250 γράμματα, τα οποία είχε γράψει και στείλει ο αξέχαστος John Lennon στην οικογένειά του και σε φίλους αναμένεται να δημοσιευτούνε για πρώτη φορά.

 Σύμφωνα με τον συγγραφέα Hunter Davies, ο οποίος έχει γράψει και την μοναδική επίσημη βιογραφία των The Beatles τη δεκαετία του '60, ακόμη προσπάθεί να συλλέξει κάθε κομμάτι γραφής του Lenon.

Ακόμη και η Yoko Ono έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή της στη δημοσίευση.

Ωστόσο ο συγγραφέας διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει καμία "δραματική αποκάλυψη" σε κανένα από αυτά. Απλά είναι ο John Lenon, ο τρόπος σκέψης, το χιούμορ, η στεναχώρια του, που εκφράζει σε καθέναν από τους δικούς του ανθρώπους.

 "Η πρώτη του αντίδραση, είτε σε κάτι αστείο είτε σε κάτι θλιβερό, δεν ήταν να πάει στο πιάνο ή την κιθάρα αλλά να πιάσει ένα στυλό και να γράψει. Και έγραφε τόσο διασκεδαστικά γράμματα"

Χαρακτηριστικά δε αναφέρει ότι "Όταν έγραφε ένα γράμμα ή έστελνε μία κάρτα σε κάποιον , το έβλεπε σαν πρόκληση για να γράψει κάτι το μοναδικό για τον αποδέκτη. Να τους διασκεδάσει με τρόπο που θα ανταποκρίνεται στο χιούμορ του καθενός ξεχωριστά"...

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: