Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Παραμένει στο Mega και καθημερινά η Αθηνά Οικονομάκου

Σταθερά στην καθημερινή ζώνη του Mega θα παραμείνει η Αθηνά Οικονομάκου, ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της σειράς «Η ζωή της άλλης» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή ηθοποιός μόλις πετάξει την περούκα της Ξένιας θα αναβαπτιστεί σε... φοιτήτρια του κολλεγίου, για τις ανάγκες της νέας σειράς στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Πρόκειται για την «Πρωτοβάθμια εξίσωση», όπως θα ονομάζεται το νέο καθημερινό σήριαλ του Mega, που ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποια ώρα θα προβάλλεται από Γενάρη...

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ξυπνήσει τα άγρια ενστικτα των αντρών μέσα από τον τηλεοπτικό ρόλο της Ξένιας στο σήριαλ "Η Ζωή της Άλλης". Μπορεί οι γιαγιάδες που παρακολουθούν να την θεωρούν κακιά, οι άντρες όμως που την βλέπουν φανατικά με την μαύρη περούκα που φοράει και το στυγνό ύφος που έχει τους φέρνει στο μυαλό κάτι από τις σέξι αφέντρες των σαδομαζοχιστικών shows! Ανυπομονούν να δουν πότε θα βγάλει το μαστίγιο...

Στην πραγματικότητα, όμως, η Αθηνά Οικονομάκου στην προσωπική της ζωή δηλώνει κορίτσι χαμηλών τόνων. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Σκάλα Λακωνίας. Το όνειρο της ήταν να γίνει ηθοποιός. Η ενασχόληση της με την υποκριτική άρχισε όταν ήρθε στην πρωτεύουσα για να σπουδάσει στο Γεωπονικό. Στο δεύτερο έτος της σχολής αποφάσισε πως αυτό που ήθελε να κάνει είναι να ασχοληθεί με κάτι πιο καλλιτεχνικό και δημιουργικό, γι' αυτό γράφτηκε στη Σχολή της Μιμής Ντενίση.

Το ντεμπούτο στην τηλεόραση το έκανε στο "Δελληγιάννειο Παρθεναγωγείο", υποδύοντας μια άτακτη μαθήτρια. Η συμμετοχή της στο σήριαλ του Mega, "Η Ζωή της Άλλης" εκτόξευσε την δημοφιλία της στα ύψη και την έκανε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σόου μπιζ τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Αθηνά Οικονομάκου συνδυάζει την φυσική ομορφιά με το καλλίγραμμο σώμα και μάλλον όχι τυχαία. Αφού παλιότερα έκανε στίβο, άλμα εις μήκος και βόλεϊ. Θα θέλαμε να την δούμε σ' έναν αγώνα beach volley , τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: