Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Της...κουτάλας στο «Πρωινό mou»


Φωτιά έχουν πάρει οι κουτάλες στο Mega, αφού ναι μεν οι Σκορδολιαγκαίοι κατέληξαν στον βασικό τους σεφ, αλλά δεν είναι και 100% ευχαριστημένοι με την επιλογή τους δε!

Βασικός μάγειρας στην εκπομπή θα είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Ο περσινός Μaster Chef κέρδισε την θέση, όμως το τελευταίο διάστημα έχει χάσει την εύνοια του Λιάγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής έχει μια δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του, αφού τον έστειλε σε μια δουλειά, για να τον προωθήσει και εκείνος τα έκανε… σαλάτα! Ειδικότης του βλέπετε, δεν φταίει ο άνθρωπος.

Ο Λιάγκας λοιπόν δεν κρύβει την δυσαρέσκεια του, όπως δεν κρύβει και την επιθυμία του να αναλάβει την κουζίνα του "Πρωινού mou" η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με την οποία και καλές σχέσεις έχουν(Γιώργος και Φαίη δειπνούν συχνά- πυκνά στο εστιατόριο της) και ίντριγκα θα δημιουργηθεί (πρώην τηλεμαγειρίσσα της Ελένης είναι).

Όμως, «όποιος καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι»… Και η Αργυρώ «τσουρουφλίστηκε» στο παρελθόν και φοβάται. Σύμφωνα με πληροφορίες, προβάλλει σθεναρή αντίσταση στις πιέσεις του Γιώργου, αλλά δεν την «χαλάει» κιόλας να δίνει που και που τις συμβουλές της, προκειμένου να μη χαλάσει και το χατήρι στα παιδιά.
news-piper.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: