Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Στον Εισαγγελέα o Ρέμος

Δεν έχουν τελειωμό οι απειλές και τα μπλεξίματα για τον Αντώνη Ρέμο, οι οποίες τoν ακολουθούν μετά το πέρασμα του από τη διοίκηση του Ηρακλή.

Έπειτα από κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των φίλων της ομάδας, ο Αθλητικός Εισαγγελέας της Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Κωνσταντίνου, διέταξε τη διενέργεια από τις Αρχές έρευνας, σχετικά με τα αδικήματα της εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού μερίδας οπαδών!

«Σου υποσχόμαστε ότι θα πληρώσεις...» Η απειλητική και υβριστική ανακοίνωση σε βάρος του τραγουδιστή, που είχε τίτλο «Ελεος!!!», φιγουράριζε στην ιστοσελίδα του συνδέσμου φιλάθλων του Ηρακλή «Αυτόνομη Θύρα 10» στις 29 Ιουλίου. Το περιεχόμενό της όμως γρήγορα υπέπεσε στην αντίληψη των δικαστικών αρχών, οι οποίες κίνησαν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να ανακαλύψουν τους συντάκτες της ανακοίνωσης και τον σκοπό της κοινοποίησής της.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για την επίσημη θέση της «Αυτόνομης Θύρας 10» ή μιας μόνο μερίδας μελών, που φυσικά δεν εκφράζουν τη συνολική άποψη του συνδέσμου.

«Η Δευτέρα έγινε Τρίτη, η Τρίτη έγινε Τετάρτη, η Τετάρτη έγινε Πέμπτη και η Πέμπτη... Παρασκευή... Τελικά ούτε σήμερα θα μάθουμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός του κυρίου Ρέμου» είναι τα πρώτα λόγια των συγγραφέων της ανακοίνωσης, οι οποίοι στη συνέχεια γίνονται πιο αιχμηροί εναντίον του πρώην προέδρου της ΠΑΕ. «Σταμάτα να παίζεις με την τρέλα του κόσμου. Κόψε επιτέλους τις μ... και πάρε αποφάσεις. Ο Ηρακλής χρειάζεται μια διοίκηση που θα "τρέξει" τον δικαστικό αγώνα και θα στελεχώσει άμεσα την ομάδα!»

Στις επόμενες σειρές της ανακοίνωσης οι οπαδοί του Ηρακλή υποβάλλουν μια σειρά από ερωτήματα στον Αντώνη Ρέμο και του καταλογίζουν μεγάλες ευθύνες για τα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα τους. «Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάθε λεπτό που περνά ο Ηρακλής διασύρεται όλο και περισσότερο; Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάθε λεπτό που περνά διαλύεται το νευρικό μας σύστημα; Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η κατάσταση φτάνει στα άκρα με υπαιτιότητα 100% δική σου; Δεν έχεις ίχνος τσίπας;»

Ο επίλογος όμως της ανακοίνωσης είναι αυτός που προκάλεσε την παρέμβαση των δικαστικών αρχών, καθώς εκτοξεύονται απειλές εναντίον του Αντώνη Ρέμου. «Επί δύο μήνες μας ταλαιπωρείς. Ομως σου υποσχόμαστε ότι θα την πληρώσεις αυτή την ταλαιπωρία διπλή και τρίδιπλη... Οχι εκεί που θα μας περιμένεις με τους μπράβους και τους μπάτσους, αλλά εκεί που θα επιλέξουμε εμείς! Ως τότε πάρε μια απόφαση και άντε...»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: