Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Rihanna και Zolie ξανά στην Σαντορίνη

Δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά της. Το έχει δηλώσει άλλωστε η Αngelina Zolie, ότι είναι ερωτευμένη με την Σαντορίνη και είναι το μέρος που θέλει να ζήσει μέχρι να πεθάνει.

Η διάσημη ηθοποιός, θα φτάσει στο τέλος του καλοκαιριού με το ιδιωτικό της τζετ στο νησί. Άλλωστε έχουν αγοράσει και ένα σπίτι με τον Μτραντ Πιτ.

Η έλξη του νησιού για την αμερικανίδα ηθοποιό δημιουργήθηκε από τότε που ως Tomb Raider έφτασε για τα γυρίσματα της Lara Croft.

Όμως η Σαντορίνη έχει τραβήξει τα βλέμματα και της Rihhana, που αναμένεται στο Κυκλαδονήσι στις 20 Αυγούστου, όπου έχει κλείσει ήδη ξενοδοχείο στην Οία.

Η ίδια έχει φροντίσει να κρατήσει ινκόγκνιτο την άφιξή της εκεί, χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, έχοντας απλώς κάνει γνωστό στο ξενοδοχείο, τις ιδιαίτερες προτιμήσεις της. H αμερικανίδα Super Star, μετά την τελευταία φορά που ήρθε στην χώρα μας για συναυλία, έμεινε κατενθουσιασμένη με το νησί.

Όπως δήλωσε στο Briefing News ο δήμαρχος Σαντορίνης, Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, "έχει επιλέξει το νησί μας για τις ομορφιές της. Πράγματι, γνωρίζουμε ότι θα έρθει στην Σαντορίνη. Εμείς, δεν θέλουμε να της δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ησυχία της, καθώς έρχεται ινκόγκνιτο. Τις περισσότερες φορές άλλωστε αυτό θέλουν, όσοι από τους διάσημους επισκέπτονται το νησί. Ο δήμος, αν η ίδια το ζητήσει, θα της προσφέρει κάθε εξυπηρέτηση."
briefingnews.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: