Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Σπαλιάρας, Ράλλη, Παπούλιας στο μεσημεριανό του STAR

Ένας από τους ομορφότερους άντρες έρχεται να συμπληρώσει το πάνελ της εκπομπής.

Η εκδοχή που θέλει πρόσωπα άφθαρτα τηλεοπτικά να ανανεώνουν την εικόνα του STAR, με την Νικολέτα Ράλλη οικοδέσποινα στο μεσημεριανό πρόγραμμα, περιλαμβάνει και τον γοητευτικό Γιάννη Σπαλιάρα στο team.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το μοντέλο - ηθοποιός δέχτηκε τηλεφώνημα μόλις την Τρίτη το βράδυ, ενώ χτες το πρωί συναντήθηκε με υπευθύνους του σταθμού.

Το παζλ του πάνελ όμως συμπληρώνεται σύμφωνα με το δημοσίευμα και από "παλιούς" που διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία.

Έτσι ο Στάθης Παπούλιας φαίνεται να έχει δώσει σχεδόν τα χέρια με το κανάλι, ενώ η αρχισυντάκτρια της εκπομπής μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν, Φρατζέσκα Σαββοργινάκη, θα περάσει μπροστά από τις κάμερες.

Η Χριστίνα Λαμπίρη, καθώς όλα δείχνουν, αποχωρεί από τη μεσημεριανή ζώνη του Star. Η παρουσιάστρια δεσμεύεται για ένα ακόμα χρόνο από το κανάλι και αυτή τη στιγμή αναζητάται φόρμουλα συνεργασίας. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια θα αναλάβει διοικητική θέση στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, δεν αποκλείονται ωστόσο, οι εκπλήξεις.

Ποιες θα κονταροχτυπηθούν για τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας στη νέα μεσημεριανή εκπομπή; Επικρατέστερη, μέχρι στιγμής, είναι η Νικολέττα Ράλλη, που γνωρίσαμε μέσα από τα "Σφηνάκια". Ωστόσο, το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου ξαναμπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων. Η πρώτη επικοινωνία είχε γίνει στα μέσα του καλοκαιριού. Στην πορεία η προσέγγιση Σίσσυς - Star ατόνισε, αλλά πλέον πληροφορίες μιλούν για αναζοπύρωση των συνομιλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: