Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

UEFA:Ο Μέσι κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ευρώπης

Barcelona's Lionel Messi was voted as man of t...Image via Wikipedia Ο Lionel Messi αναδείχθηκε Κορυφαίος Ποδοσφαιριστής της Ευρώπης. 

Πρόκειται για έναν νεοσύστατο θεσμό της UEFA, η "πρεμιέρα" του οποίου έγινε σήμερα στο "Γκριμάλντι φόρουμ" του Μονακό, στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η ιδέα ανήκει στον Μισέλ Πλατινί και υποψήφιοι είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτως εθνικότητας, που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

    Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής υπερίσχυσε του συμπαίκτη του στη "Μπάρτσα", Τσάβι Ερνάντεθ και του Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης, που συμπλήρωσαν την τριάδα. 


Ψήφισαν 53 δημοσιογράφοι από τις ισάριθμες χώρες-μέλη της UEFA και στην δεκάδα επέλεξαν κατά σειρά τους: 4. Αντρές Ινιέστα (Ισπανία/Μπαρτσελόνα), 5. Ρανταμέλ Φαλκάο (Πόρτο*/Κολομβία), 6. Γουέιν Ρούνι (Μάντσεστερ Γ./Αγγλία), 7. Νεμάνια Βίντιτς (Μάντσεστερ Γ./Σερβία), 8. Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (Μίλαν/Σουηδία), 9. Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα/Ισπανία), Μανουέλ Νόιερ (Σάλκε*/Γερμανία).

    * Ο Φαλκάο αγωνίζεται πλέον στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Νόιερ στη Μπάγερν

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: