Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Το Tweeter "εφαγε" τον Τσιόκα, από την κυβέρνηση !

«Ξήλωσαν» αιφνιδιαστικά από τη θέση του τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χάρη Τσιόκα, γιατί οι αναρτήσεις του στο Tweeter θεωρήθηκαν επικριτικές για τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση.

Τη θέση του κου Τσιόκα καταλαμβάνει ο κος Αριστείδης Μπουρδάρας, στενός συνεργάτης του Γιάννη Ραγκούση ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει Ειδικός Γραμματέας επιθεωρητών στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Εν τω μεταξύ, κύκλοι του ΓΓ δηλώνουν ότι ο κ. Τσιόκας, που βρίσκεται σε διακοπές έμαθε την είδηση μέσα από τα blogs!.


Πηγές από το πρωθυπουργικό περιβάλλον (σύμφωνα με τα ΝΕΑ), έλεγαν ωστόσο ότι ο κ. Ραγκούσης είχε ενημερώσει από χθες το γραφείο του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, για μια απόφαση που εκκρεμούσε από τις πρώτες ημέρες που παρέλαβε το νέο υπουργείο.

Επίσης θεωρούσαν βέβαιο ότι ο κ. Τσιόκας γνώριζε τις προθέσεις του υπουργού του καθώς είχε ενημερωθεί με e - mail από χθες το μεσημέρι.

Ο Χάρης Τσιόκας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο που ήταν υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο Δημήτρης Ρέππας καθώς ήταν εκείνος που συνομιλούσε με τους ιδιοκτήτες των φορτηγών κατά τη διάρκεια της απεργίας τους.

Το ίδιο, όμως, δεν συνέβη στην πρόσφατη απεργία των ιδιοκτητών ταξί που έγινε επί υπουργίας Γιάννη Ραγκούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: