Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

UEFA: Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού Βόλου

European football government body badgeImage via WikipediaΟύτε στην δευτεροβάθμια επιτροπή της UEFA δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς απορρίφθηκε η έφεσή του.

Ετσι, τη θέση του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα πάρει η Ντιφερντάνζ από το Λουξεμβούργο, η οποία θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Για την ελληνική ομάδα ισχύει ο τριετής αποκλεισμός με ανασταλτικό χαρακτήρα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα καταθέσουν τα όπλα και όπως δήλωσε ο Μιχάλης Μιτζικός στον NovaΣπορ FM, θα προσφύγουν στο CAS:

"Νομικά, αυτή η απόφαση δεν στηρίζεται πουθενά. Δεν υπάρχουν γεγονότα. Η δευτεροβάθμια της UEFA δεν έχει λάβει καν υπόψη της την απόφαση της δευτεροβάθμιας της ΕΠΟ. Και όταν υπάρχουν ορισμένοι υπουργοί, από την Ελλάδα(!), που πιέζουν εναντίον μίας ελληνικής ομάδας, προσβάλλεται, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και η ίδια η χώρα.

Θα φτάσουμε μέχρι το CAS. Μέχρι το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο. Ακόμα δεν έχουμε λάβει το σκεπτικό της απόφασης, αλλά έχουμε προγραμματίσει, ήδη, τις επόμενες κινήσεις μας. Κανονικά, θα έπρεπε, μέχρι να τελειώσει το θέμα, η UEFA να αφήσει την ομάδα να παίξει κι ανά πάσα στιγμή να την αποβάλλει… να της πάρει την κούπα.

Η UEFA άγεται και φέρεται. Την Παρασκευή έστειλε στην ΕΠΟ σημείωμα με οδηγίες για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν! Μπορεί να έκανε λάθος, αλλά τα λάθη πληρώνονται."
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: