Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Οι 15 που θα συμμετέχουν στο "Dancing on ice"

Tις τελευταίες δέκα μέρες δεκαπέντε διάσημοι δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους και τις...
αντοχές τους πάνω στον πάγο, διεκδικώντας μια θέση στο νέο τάλεντ σόου του ANT1, «Dancing on ice» που ξεκινάει το Νοέμβριο.

Παραθέτουμε ολοκληρωμένη τη λίστα και με τους δεκαπέντε διάσημους που κάνουν τον τελευταίο καιρό πρόβα με τα παγοπέδιλά τους, διεκδικώντας το εισιτήριο για το δημοφιλές σόου.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ανάμεσα στα ονόματα που φιγουράρουνστη λίστα του "Dancing on ice"

Συναντάμε παρουσιάστριες, τραγουδιστές, ηθοποιούς και αθλητές. Οι δεκαπέντε σταρς είναι: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Γεωργαντάς, Ιωάννα Πηλιχού, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Χριστίνα Παππά, Βασίλειος Κωστέτσος, Γιώργος Χειμωνέτος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Πάμελα, Σωτήρης Πάστρας (κολυμβητής), Μαριάννα Καλλέργη (αθλήτρια), Shaya και ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια.

Πολύ σύντομα θα κριθεί ποιοι τα καταφέρνουν καλύτερα με τα παγοπέδιλα και από τους δεκαπέντε, θα προκύψει η τελική δωδεκάδα που θα λάβει μέρος στο «Dancing on ice».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: