Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ο " ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ" στον ΑΝΤ1 από ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο " ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ" η σειρά-φαινόμενο που σάρωσε την τηλεθέαση σε 11 χώρες, έρχεται στην Ελλάδα και μας προκαλεί να ζήσουμε το απαγορευμένο... Από την Δευτέρα στις 9 μ.μ. στον ΑΝΤ1

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του κορυφαίου Τούρκου συγγραφέα Halit Ziya Usakligil, η σειρά έχει τιμηθεί με 20 τηλεοπτικά βραβεία. Στον κεντρικό ρόλο ξανασυναντάμε τον γοητευτικό Kivanc Tatlitug ("Ασημένια Φεγγάρια").

11 χρόνια μετά το θάνατο της γυναίκας του, ο Αντάν ζει απομονωμένος σε μια παραθαλάσσια έπαυλη στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τα δυο του παιδιά και τον γιο ενός συγγενή, τον Μπελούλ, τον οποίο έχει πάρει υπό την προστασία του.

Όλα αλλάζουν όταν ο Αντάν συναντά κι ερωτεύεται τη νεαρή Μπιχτέρ, η οποία δέχεται να τον παντρευτεί. Όμως, ένα ανεξέλεγκτο πάθος γεννιέται ανάμεσα στην Μπιχτέρ και τον Μπελούλ... Ποιο συναίσθημα είναι δυνατότερο;

Ο έρωτας ή η αφοσίωση; Μια συγκλονιστική σειρά γεμάτη πάθος, ίντριγκα κι εκδίκηση, έρχεται να ταρακουνήσει τα βράδια μας και θα συζητηθεί όσο καμία άλλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: