Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Από ποιόν διεκδικεί 50.000 ευρώ η ΜΕΛΕΤΗ;

Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ πέραν των τηλεοπτικών δραστηριοτήτων της έχει απλωθεί και στον χώρο της διαφήμισης. Εδώ και δύο χρόνια μάλιστα είναι το πρόσωπο γνωστής εταιρείας καλλυντικών που της πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι του ποσού των 50.000 ευρώ.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε και οσχεδιασμός πήγε όπως οι διοικούντες της εταιρείας επιθυμούσαν. Το κακό είναι πώςε εδώ και ενάμισι χρόνο, το κορίτσι δεν έχει δεί το χρώμα του ευρώ...Ούτε cent λέμε. το πήγε στην αρχή χαλαρά...

Σου λέει κρίση περνάμε ας δώσω χρόνο. Κατόπιν τους καλούσε δύο φορες την εβδομάδα...σου λέει κάποια στιγμή θα μου τα δώσουν που θα πάει...ο καιρός όνμως περνούσε και "μπαγιόκο γιόκ". Στο τέλος τους καλούσε και δεν τους έβρισκε. Μια δυο τρείς απευθύνθηκε στον οικογενειακό δικηγόρο, τους κοινοποιεί στην αρχή με εξώδικο τις απαιτήσεις της, κι όταν δεν απάντησαν ούτε στο δικόγραφο τους κότσαρε την αγωγή.

Το σίγουρο είναι πώς τα χρήματα της θα τα πάρει καθώς υπάρχει η δέσμευση του συμβολαίου...αλλά μέχρι τότε...θα περάσει καιρός και κανείς δε γνωρίζει αν η εταιρεία θα υπάρχει ή αν η εταιρεία χρωστάει και σε άλλους, προμηθευτές και συνεργάτες.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: