Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Σε ένα ματς με αποβολή, δοκάρι και πολλά γκολ Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 2-2.Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να μπαίνει φουριόζος και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κηπουρού. Το σκορ άνοιξε ωστόσο με έναν απίστευτο τρόπο. Ο Θεοδωρίδης έκανε το θέατρο της χρονιάς στο 24ο λεπτό με αντίπαλο τον Κώτσιο, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ίδιος παίκτης από τα 11 βήματα έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφερε το ματς στα ίσα πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Πατσατζόγλου με υπέροχη μπαλιά βρήκε τον Μπακαγιόκο, ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Τσενάμο. Απούσα η άμυνα του ΠΑΣ σε αυτή τη φάση. Στο34ο λεπτό το παιχνίδι γύρισε... τούμπα. Ο Τζημόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα στον Ντε Βισέντι, που με φανταστική "κρεμαστή" κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρο του Παναιτωλικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: