Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Αστυνομική επιχείρηση - μαμούθ για νονούς και τοκογλύφους στη Β. Ελλάδα - 20 συλλήψεις - 50 προσαγωγές!

Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Θεσ/νίκη και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, για εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιάσεων με το πρόσχημα παροχής προστασίας, τοκογλυφίας & νομιμοποίησης παράνομων εσόδων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας μέσω του twitter.

Όπως έγινε γνωστό από το πρωί έχουν γίνει περισσότερες από 30 έρευνες σε σπίτια και δεκάδες προσαγωγές στην αστυνομική διεύθυνση οι οποίες αναμένεται να γίνουν συλλήψεις.


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες σχετικά με την εξάρθρωση κυκλώματος εκβιαστών στην Θεσσαλονίκης έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα


Περισσότερες από 20 συλλήψεις και 30 προσαγωγές. Όπως φαίνεται το κύκλωμα είχε στοχοποιήσει περισσότερους από 50 καταστηματάρχες στους οποίους πουλούσε προστασία.

Τα μέλη του κυκλώματος κατηγορούνται για εκβιασμό, τοκογλυφία, εμπορία ναρκωτικών και κατοχή όπλων. Η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη

Δεν υπάρχουν σχόλια: