Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Παπανδρέου: «Οι πολίτες θα μας κρίνουν το 2013»

«Οι πολίτες θα μας κρίνουν το 2013», δήλωσε ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ., απορρίπτοντας με αυτόν τον τρόπο τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών. «Μέχρι τότε όχι μόνο θα έχουμε πετύχει η Ελλάδα να βγαίνει από την κρίση, αλλά θα έχουμε ολοκληρώσει τόσες και τέτοιας σημασίας αλλαγές που θα έχουν βάλει τις βάσεις για μια διαφορετική πορεία της Ελλάδας στο μέλλον. Το ΠΑΣΟΚ καλείται και πάλι να βγάλει τη χώρα από την επιτήρηση και την εξάρτηση. Και θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

«Σήμερα θα κάνουμε το επόμενο βήμα για την πρόοδο της χώρας», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου και συμπλήρωσε: «Η υπόσχεση της αλλαγής θα γίνει πράξη ξανά».
«Θα προχωρήσουμε με διάλογο αλλά ασυμβίβαστοι σε σχέση με το στόχο», συνέχισε ο πρωθυπουργός, λέγοντας πως είναι αποφασισμένος να προχωρήσει αταλάντευτα με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον «εναντίον οποιασδήποτε μειοψηφίας».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: