Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Νεκρός 21χρονος σε συμπλοκή χούλιγκανς του ΟΦΗ και του Ηροδότου

Ένας νέος άνθρωπος μόλις 21 ετών και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός επεισοδίου μεταξύ άνω των 20 ατόμων (πιθανότατα οπαδοί του ΟΦΗ και του Ηροδότου), το οποίο σημειώθηκε στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου τα ξημερώματα στο Ηράκλειο.

Συμφώνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 21χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα με μαχαίρι, ενώ  η συμπλοκή προέκυψε κατά πάσα πιθανότητα, αν και τα αίτια διερευνώνται ακόμα από τις αστυνομικές αρχές, μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων που είχαν δώσει στο σημείο "ραντεβού" για να λύσουν τις διαφορές τους.

Οι δύο σοβαρά τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Από αστυνομικούς συνελήφθησαν σήμερα  το πρωί, έξι νεαροί  (δύο 20χρονοι, δύο 21χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 19χρονος), γιατί την 03.30 ώρα στην Παραλιακή Λεωφόρο Ηρακλείου, συμμετείχαν σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών, που είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 21χρονου ημεδαπού και των τραυματισμό δύο ακόμη ημεδαπών ηλικίας 21 και 19 ετών, αντίστοιχα.

Από το flashnews.gr

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για το θάνατο οπαδού στην Κρήτη μετά από συμπλοκές χούλιγκανς

Μετά τα στημένα παιχνίδια, την εμπλοκή παραγόντων του υποκόσμου, τους βανδαλισμούς στα γήπεδα, τους ξυλοδαρμούς και τη διεθνή γελοιοποίησή του, το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προχωρήσει στα «ραντεβού θανάτου» και σε νεκρούς. Πότε και ποιος επιτέλους θα βάλει τέλος σε αυτή την τραγωδία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: