Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Αρκαδία: Μπήκαν για ληστεία κι άφησαν πίσω τους ένα νεκρό

Ένα άτυχο ζευγάρι ηλικιωμένων ήταν αυτη τη φορά ο στόχος αδίστακτων ληστεών στην περιοχή Βούβουρα.

Οι τρεις δράστες μπήκαν χθες το βράδυ στο σπίτι ενός 77χρονου και της 79χρονης συζύγου του με σκοπό να τους ληστέψουν.

Για να αποσπάσουν όμως τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα από το σπίτι χτύπησαν άγρια και βασάνισαν το ηλικιωμένο ζευγάρι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα, οι γείτονες του ζευγαριού βρήκαν νεκρό τον 77χρονο άνδρα στο υπνοδωμάτιό του ενώ η ηλικιωμένη σύζυγό του έχει υποστεί σοκ.

Η αστυνομία περιμένει την έκθεση του ιατροδικαστή που έχει κληθεί και εξετάζει όλες τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του.

Και άλλη επίθεση στην Σπάρτη !

Μπήκαν στο σπίτι φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλων απέσπασαν την λεία τους...

Η 62χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού ήρθε αντιμέτωποι με τους αδίστακτους κουκουλοφόρους. Οι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα στο σπίτι και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν την άτυχη ηλικιωμένη και της απέσπασαν χρήματα αλλά και κοσμήματα.

Ευτυχώς, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε την τύχη ενός ζευγαριού από την αρκαδία όπου οι δράστες μπήκαν για ληστεία κι άφησαν πίσω τους ένα νεκρό.

Οι κουκουλοφόροι στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές του Γυθείου σε συνεργασία με την ασφάλεια Σπάρτης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: