Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Καταγγελία των Πυροσβεστών Λακωνίας για το θάνατο 3 συναδέλφων τους..

Fire in DumpsterImage by benwatts via FlickrΣοβαρές καταγγελίες κάνει η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Λακωνίας με αφορμή και το θάνατο των τριών συναδέλφων τους σε διαφορετικά περιστατικά το τελευταίο διάστημα.

«Μετά το τελευταίο θλιβερό γεγονός, το θάνατο του διοικητή της Π.Υ. Γυθείου, το τρίτο δυστυχώς για την Λακωνία, ύστερα από το θάνατο του διοικητή της Π.Υ. Σπάρτης και του εποχικού συναδέλφου από την Π.Υ. Γυθείου, η ένωση μας αποφάσισε ομόφωνα. Να μην σιωπήσει άλλο. Να κάνει γνωστά γεγονότα που οδηγούν σε αφόρητη πίεση, σε αδικαιολόγητη κόπωση, σε αντικατάσταση του φιλότιμου του πυροσβέστη με την απέχθεια, και στο τέλος ίσως στο μοιραίο λάθος. Δεν έχουμε το δικαίωμα να σιωπήσουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε απλοί διαχειριστές των γεγονότων. Για την μνήμη τους και μόνο, πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Πυροσβεστικό Σώμα.  Αυτό που και οι ίδιοι αγάπησαν, δίνοντας στο τέλος την ίδια τους την ζωή.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: