Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

KΡHTH: Περιοριστικοί όροι για 10 από τους συλληφθεντες

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν 10 από τους συνολικά 14 συλληφθέντες για τη συμπλοκή μεταξύ οπαδών στο Ηράκλειο, τα ξημερώματα της Δευτέρας, με έναν νεκρό.

Οι τρεις από τους δεκα είναι ανήλικοι.

Στους 7 ενήλικες επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό μέγαρο όταν θα αγωνίζονται στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός και ο Ηρόδοτος.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι τρεις ανήλικοι.

Στους τρεις νεαρούς, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, συνάντηση με το Δικαστικό Επιμελητή Ανηλίκων μία φορά το μήνα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα κατά τις ώρες που θα αγωνίζονται οι ομάδες τους.

Ο 24χρονος που φέρεται ως ένας από τους δυο φυσικούς αυτουργούς του θανάσιμου τραυματισμού του 21 ετων Γιάννη Ρουσάκη, αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια το μεσημέρι της Παρασκευής, ενω ο άλλος καταζητειται

Δεν υπάρχουν σχόλια: