Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Έκλεψαν προτομές 4 αγνοουμένων και τις πούλησαν έναντι ευτελούς ποσού

Τις μπρούτζινες προτομές τεσσάρων αγνοουμένων από τους Τρούλλους οι οποίες θα τοποθετούνταν σε πάρκο της κοινότητας, έκλεψαν τη Δευτέρα το βράδυ επιτήδειοι από εργαστήριο γλυπτικής στη Λάρνακα. Στη συνέχεια πούλησαν τις προτομές σε εργαστήριο επεξεργασίας μετάλλων στην Αραδίππου έναντι ευτελούς ποσού. Ωστόσο, η Αστυνομία συνέλαβε τον έναν από τους ιδιοκτήτες του εργαστήριου ενώ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον δεύτερου και καταζητείται και τρίτο άτομο.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες το πρωί λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι συγκεκριμένο άτομο είχε μεταβεί σε εργαστήριο επεξεργασίας μετάλλων που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου όπου πήρε εκεί προς πώληση τέσσερις μπρούτζινες μεταλλικές προτομές, ως παλαιά μέταλλα. Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και άρχισαν έρευνες και εξετάσεις».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: