Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Βουτιά θανάτου από τον 4o όροφο Διευθυντή Διαφημιστικής Vitamin

Βουτιά θανάτου από τον τέταρτο όροφο έκανε το πρωί ο διευθύνων σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Vitamin, Μιχάλης Κριάδης, ο οποίος έπεσε στο κενό από το παράθυρο του γραφείου του, στο κτίριο της εταιρείας στο Μαρούσι.

Από την Αστυνομία η αυτοκτονία αποδίδεται σε οικονομικά αίτια, που αφορούν στις υποχρεώσεις της εταιρείας, κάτι όμως που θα διερευνηθεί στις λεπτομέρειές του από την προανάκριση που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας αποφάσισε να δώσει σήμερα το πρωί (21/9) τέλος στην ζωή του, πηδώντας στο κενό από τα γραφεία της εταιρείας Audiovisual.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει σχετικό σημείωμα του εκλιπόντος προς την οικογένεια του.

Επίσης, όπως φαίνεται, ο Κριάδης είχε φροντίσει να προχωρήσει και στην σύνταξη διαθήκης.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα η Vitamin είχε συμφωνήσει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την  karamella, στο πλαίσιο της οποίας οι δυο εταιρείες θα προχωρούσαν στην ενοποίηση του portfolio πελατών και τη μετεγκατάσταση σε νέο κτίριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: