Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΩΡΑ: Επιχείρηση απεγκλωβισμού 57χρονου στα Χανιά

Ο 57χρονος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να έχει τραυματιστεί στα πόδια και να μη μπορεί να μετακινηθεί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό ενός 57χρονου άντρα που γύρω στις 2 το μεσημέρι έπεσε και τραυματίστηκε σε δύσβατη περιοχή έξω από τα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ισορροπία του ενώ περπατούσε σε μονοπάτι στη βραχώδη περιοχή Ζαχαριά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στα πόδια και να είναι αδύνατη η μετακίνησή του.

Λόγω της μεγάλης κλίσης του εδάφους αλλά και του τραυματισμού του, κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από τα Χανιά με 6 άνδρες ενώ κλήθηκε και ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο, προκειμένου να συνδράμει στις προσπάθειες απεγκλωβισμού του 57χρονου.

Οι αρχές δίνουν μάχη με το χρόνο για να μεταφερθεί με ασφάλεια ο τραυματίας το συντομότερο δυνατό στο Νοσοκομείο Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: