Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Απεβίωσε η Κέρα Κένεντι, κόρη του Τεντ Κένεντι, σε ηλικία 51 ετών

Η Κέρα Κένεντι, κόρη του εκλιπόντος πρώην γερουσιαστή Έντουαρντ Κένεντι, απεβίωσε χθες σε ηλικία 51 ετών, από καρδιακή προσβολή...
ανακοίνωσε χθες το Ινστιτούτο Έντουαρντ Μ. Κένεντι για την Γερουσία των ΗΠΑ.
Η Κένεντι, που ήταν τηλεοπτική παραγωγός και κινηματογραφίστρια, «υπήρξε θύμα κατά τα φαινόμενα μιας καρδιακής προσβολής στο τέλος της ημερήσιας άσκησής της», ανέφερε ανακοινωθέν του οικογενειακού ινστιτούτου.
Η Κένεντι είχε προσβληθεί από καρκίνο του πνεύμονα το 2002, που την είχε εξασθενίσει. Πέθανε σε γυμναστήριο κοντά στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με ΜΜΕ στις ΗΠΑ.
Η Κέρα, μεγαλύτερο παιδί του Τεντ Κένεντι, αφήνει πίσω τα παιδιά της, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι στην εφηβεία, την μητέρα της και τα αδέλφια της, Τεντ Τζούνιορ και Πάτρικ -- πρώην μέλος του Κογκρέσου που αποσύρθηκε τον Ιανουάριο.
Ο πατέρας της είχε πεθάνει το 2009 χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Η Κέρα Κένεντι είχε βοηθήσει στην προεκλογική του εκστρατεία για να επανεκλεγεί στη Γερουσία το 1988.
«Η κόρη μου ήταν η καλύτερή μου φίλη», δήλωσε η μητέρα της Τζόαν Κένεντι στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Δεν υπάρχουν σχόλια: