Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλη χασισοφυτεία με 732 δενδρύλια στην Εύβοια!

Τα δενδρύλια εντοπίστηκαν ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, σε δασώδη απόκρημνη περιοχή στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καμπιών του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ Ευβοίας και ειδικά εκπαιδευμένων αστυνομικών σκύλων περιπολίας της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, που μετέβησαν εκεί με τους συνοδούς τους για την έρευνα.
Μέσα στη φυτεία υπήρχαν τέσσερις ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, όπου καλλιεργούνταν επιμελώς τα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από ένα έως τρία μέτρα το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Βρέθηκαν ακόμα και κατασχέθηκαν καλλιεργητικά εργαλεία, λάστιχα ποτίσματος, καθώς και διάφορα προσωπικά είδη των δραστών, τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η έκταση της φυτείας ήταν περίπου 700 μέτρα, καλυμμένη από δένδρα του δάσους και οι καλλιεργητές είχαν τοποθετήσει σκηνές με οικιακό εξοπλισμό και τρόφιμα, προκειμένου να παραμένουν στο χώρο.

Λίγη ώρα πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, είχε απομακρυνθεί από τη φυτεία ένα άτομο, το οποίο κατάφερε να διαφύγει.

Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι τη φυτεία καλλιεργούσαν τουλάχιστον δύο άτομα, για τα οποία βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση ενώ ενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: