Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Στάση εργασίας αύριο στο Alter


Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν άμεσα οι τεχνικοί του ALTER ...

Με ανακοίνωση τους υποστηρίζουν:
"Μετά από αθέτηση και της χθεσινής υπόσχεσης της εργοδοσίας για εξόφληση προχωράμε σε επίσχεση εργασίας από σήμερα 6 το απόγευμα. - Όλοι στο σταθμό για ενημέρωση"..

Η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε με 5 ψήφους κατά και 4 υπέρ να μη γίνει η στάση εργασίας σήμερα, αλλά αύριο από τις 11:00 έως και τις 15:00.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την παράνομη, αντισυμβατική και παρατεταμένη ασυνέπεια του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER», που εξακολουθεί να καθυστερεί την καταβολή δεδουλευμένων στους συναδέλφους.Το Δ.Σ. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, 7 Σεπτεμβρίου 2011 για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό, ζητώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους συναδέλφους, που εργάζονται στον «ALTER», αύριο Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι σε συνέλευση στα Γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος ) προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού τις μελλοντικές ενέργειές τους."

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: