Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πάλι χωρίς πρόγραμμα το ALTER...

Μετά την πολυήμερη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων του Alter την προπερασμένη εβδομάδα, τώρα έχουν σειρά οι στάσεις εργασίας ! Ναι, τόσο σήμερα, όσο και αύριο το πρωί, το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι στο... off !

Με άλλα λόγια ; Οι τεχνικοί στο Alter μετά από τη γενική συνέλευση που είχαν το μεσημέρι, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας σήμερα από τις 18.00 το απόγευμα και μέχρι τις 23.00 το βράδυ και αύριο από τις 5.00 το πρωί, μέχρι και τις 10.00 !

Αποτέλεσμα; Οι τεχνικοί αποφάσισαν να περάσουν για ακόμα μία φορά στην... αντεπίθεση διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, χτυπώντας στα δύο πιο δυνατά σημεία του προγράμματος του καναλιού, δηλαδή, τόσο την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου, όσο και την ώρα του Γιώργου Αυτιά.

Σημειωτέον, λόγω στάσης εργασίας, έφαγε η... μαρμάγκα και την πρεμιέρα της Ράνιας Θρασκιά και του Σαμοϊλη, γιατί απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα στα προβλήματα του Alter δεν φαίνεται πως... "Υπάρχει Λύση".

O ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πολύ στεναχωρημένος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά τη σημερινή απόφαση των τεχνικών της ΕΤΙΤΑ, να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας στο ΑΛΤΕΡ, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί τόσο το αποψινό δελτίο ειδήσεων, όσο και η πρεμιέρα της εκπομπής του "Πρόσωπο με πρόσωπο". Αρκετοί ακροατές του, άλλοι με καλή και άλλοι με...όχι και τόσο καλή διάθεση, απέναντί του, έσπευσαν να τον ρωτήσουν για αυτό το νέο πρόβλημα που δημιουργείται στο κανάλι του Μπουρναζίου. Η Νίκος Χατζηνικολάου αρχικά ενημέρωσε τον κόσμο ότι οι τεχνικοί παρά τις υποσχέσεις δεν πληρώθηκαν και έτσι αποφάσισαν να κάνουν νέα στάση εργασίας από τις 6 ως τις 11, ενώ στη συνέχεια απάντησε στη βροχή μηνυμάτων που δέχθηκε :

"Είμαι εργαζόμενος στο ΑΛΤΕΡ. Ούτε μέτοχος, ούτε διευθυντής".

"Έχω χάσει μισθούς 8 μηνών. Και δεν σηκώνω αστειάκια"΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια: