Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Apple, χάθηκε ξανά πρωτότυπο του iPhone

Για μια ακόμη φορά βλέπουμε έναν υπάλληλο της Apple να χάνει ένα πρωτότυπο iPhone σε bar και την Apple να τρέχει και να μη φτάνει.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το περασμένο χρόνο ο Robert Gray Powell άφησε το πρωτότυπο του iPhone 4 σε μια γερμανική μπυραρία στο Redwood City της California, το οποίο εν τέλει βρέθηκε να πωλείται στο τεχνολογικό site Gizmodo.

Η ιστορία αυτή φαίνεται να επαναλαμβάνεται και φέτος από έναν άλλο υπάλληλο της Apple, ο οποίος σύμφωνα με το site Cnet φαίνεται να έχασε το πρωτότυπο iPhone 5 στο Cava22, ένα bar-restaurant στο San Fransisco. Μερικές μέρες μετά την απώλεια της συσκευής οι αντιπρόσωποι της Apple επικοινώνησαν με την αστυνομία του San Fransisco όπου επισήμαναν την ανεκτίμητη αξία της συσκευής με σκοπό την ασφαλή επιστροφή της. Πρέπει να σημειωθεί ότι δε γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες για το πως μοιάζει η συσκευή ή για το ποια έκδοση του OS τρέχει.

Μετά από κάποιες μέρες και μετά από έρευνα, η Apple υποστήριξε ότι η χαμένη συσκευή ανιχνεύθηκε σε ένα διαμέρισμα στη γειτονιά Bernal Heights του San Fransisco. Εκεί η αστυνομία βρήκε έναν άντρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι δε γνώριζε τίποτα για τη χαμένη συσκευή. Μετά από πολύωρη έρευνα η συσκευή δεν βρέθηκε πουθενά.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε που βρίσκεται η συσκευή και αν έχει επιστρέψει στα χέρια της εταιρίας. Φανταζόμαστε ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε νέα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: