Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

BINTEO: Αστέρας Τρ. - Ατρόμητος 0-0 - Όλα μηδέν στην Τρίπολη

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) έληξε ο αγώνας στην Τρίπολη, ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο, για την 4η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα κι έτσι οι Αρκάδες, σ' ένα ματς που ήταν καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες, παρέμειναν χωρίς να έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στον αγώνα, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Επστάιν από πλάγια θέση να πλασάρει άουτ, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στη συνέχεια εμφανίστηκαν με μεγαλύτερη διάθεση για μπάλα και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Δημιούργησαν και δύο σπουδαίες ευκαιρίες, που όμως τις απώλεσαν, στο 12' με προβολή του Χούλι σε σέντρα του Μπακασέτα και στο 26', ύστερα από λάθος του Νάστου και σουτ από κοντά του Έγκον πάνω στον Ιτάνζ. Ετσι έμεινε το 0-0.
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: