Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

BINTEO - ΠΥΡΓΟΣ: Κοριτσάκι και άλλα δύο άτομα θύματα σε 5απλή καραμπόλα

Τραυματισμένα στο νοσοκομείο Πύργου μεταφέρθηκαν τουλάχιστον τρία άτομα, ανάμεσά τους και ένα κοριτσάκι, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχαν στην Εθνική Οδό Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας στη διασταύρωση στις Κολιρέικες Παράγκες.

Το ατύχημα συνέβη σήμερα και ενεπλάκησαν συνολικά πέντε οχήματα, μία νταλίκα, ένα «παπάκι», μια «κλούβα» και δύο επιβατηγά ΙΧ. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια τριμελής οικογένεια τουριστών ερχόμενη από την Αρχαία Ολυμπία, επιχείρησε να στρίψει προς τον συνδετήριο δρόμο που οδηγεί στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας.

Τότε συγκρούστηκε με την «κλούβα», ενώ άγνωστο είναι πως το παπάκι που πιθανότατα ακολουθούσε την κλούβα, βρέθηκε σφηνωμένο κάτω από αυτή. Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σταμάτησε την πορεία του ένα άλλο επιβατηγό ΙΧ χτυπημένο στα πλάγια.

Το αυτοκίνητο των τουριστών μετά τη σφοδρή σύγκρουση έπεσε μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι παραπλεύρως της Εθνικής Οδού. Περίοικοι και διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να βοηθήσουν μέσα στο «μακελειό».

Τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τον οδηγό του δικύκλου, την τουρίστρια και την κόρη της στο νοσοκομείο Πύργου.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ο οδηγός της πορτοκαλί «κλούβας» που βγήκε αλώβητος, όπως και οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ επιβατηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: