Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟ: Τέλος η οικογένεια Βαρδινογιάννη

Την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος της, Γιάννης Βαρδινογιάννης, κλείνοντας έναν κύκλο 32 ετών 

Την άμεση αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, καθώς, όπως είπε, «μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί τέλος στην εσωστρέφεια και τη διχόνοια».

Το μετοχικό ποσοστό της οικογένειας στην ΠΑΕ ύψους 54,7% καθίσταται αδρανές και ανενεργό και θα κατατεθεί σε δικηγορικό γραφείο.

Οι υπόλοιποι μέτοχοι από κοινού με τον Ερασιτέχνη θα ασκούν πλέον τη διοίκηση του Παναθηναϊκού μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος να αναλάβει άνευ τιμήματος το μετοχικό ποσοστό της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης χαρακτήρισε «ρεαλιστική» την πιθανότητα ανάληψης των μετοχών του από τους αδελφούς Γιαννακόπουλου και απέκλεισε την πιθανότητα του Ερασιτέχνη ο οποίος τελεί υπό διοίκηση Πρωτοδικείου.

«Μετά από 32 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη, εκλείπουν έτσι οι δικαιολογίες για έριδες και αντιπαραθέσεις» δήλωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: