Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

"Αποκεφάλισαν" τον Διευθυντή Μάρκετινγκ του ΑΝΤ1 !

Απρόοπτες εξελίξεις σημειώθηκαν στον ΑΝΤ1 και το τμήμα Marketing του Ζοζέφ Μεζάν που είχε αναλάβει τη διεύθυνσή του στις αρχές του 2011, αποτελεί πλέον παρελθόν!
Κάτι περισσότερο από 7 μήνες κράτησε η παρουσία του Ζοζέφ Μεζάν στη διεύθυνση του τμήματος Marketing του ANT1, καθώς έπειτα από συνάντηση που είχε με τον COO του ομίλου, Αλεξάντερ Χόλαντ, αποφασίστηκε η απομάκρυνση του πρώτου. Πληροφορίες αναφέρουν πως η εξέλιξη αυτή, οφείλεται στη διαφορά φιλοσοφίας των δυο ανδρών, που οδήγησε σε ρήξη.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μεζάν είχε αναλάβει καθήκοντα διευθυντή marketing στον ANT1 από τα τέλη Ιανουαρίου, προερχόμενος από τη Wind, όπου ασκούσε καθήκοντα Marketing Communications Executive Director. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τη Vodafone ως Brand Communication, αλλά και με τις εταιρείες Leo Burnett και Asset Sponsorship.

Ο Αλεξάντερ Χόλαντ από την πλευρά του, βρίσκεται στον ΑΝΤ1 από την άνοιξη του 2010, προερχόμενος από τον όμιλο Viasat/MTG. Παλαιότερα κατείχε διευθυντικές θέσεις στη Cinenova, κοινοπραξία της Sony και της Disney, καθώς και στο CLT (τον σημερινό Όμιλο RTL). Πριν ασχοληθεί με τα ΜΜΕ, εργαζόταν στο Boston Consulting Group του Μονάχου.

advertising.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: