Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Νανά Παλαιτσάκη: Εφτασα στον... θάνατο!

Αγγιξε τον θάνατο και επέστρεψε. Επί έξι ολόκληρες ημέρες η Νανά Παλαιτσάκη ανέβαινε τον δικό της Γολγοθά δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. «Πήγα και γύρισα. Εφτασα στον θάνατο, αλλά ευτυχώς γύρισα» δηλώνει σήμερα η δημοσιογράφος στην «Espresso» περιγράφοντας τις ώρες αγωνίας που βίωσαν τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της. 
 
Πέρασε ένα μαρτύριο. Εναν Γολγοθά που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Ευτυχώς έπειτα από σχεδόν μία εβδομάδα η Νανά Παλαιτσάκη προσπαθεί να συνέλθει, αφού ξεπέρασε τη νέα μεγάλη περιπέτεια της υγείας της και όσα πέρασε είναι απλώς και μόνο μια κακή ανάμνηση. 
 
Οι ώρες που έζησε ήταν ιδιαίτερα κρίσιμες και πολύ λίγοι γνώριζαν ότι έδινε πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο σπίτι της και -όπως είναι λογικό- δεν βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση έπειτα από τόση ταλαιπωρία. 
 
«Βρίσκομαι στο στάδιο της ανάρρωσης. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές» δηλώνει αποκλειστικά στην «Espresso» η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία μας περιέγραψε τι ακριβώς είχε συμβεί: «Η περιπέτεια της υγείας μου ξεκίνησε πριν από δεκαπέντε ημέρες. Ενιωθα πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι μέρα με τη μέρα άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονοι. Δεν ήξερα τι συμβαίνει, ώσπου ένα βράδυ πονούσα τόσο πολύ που αναγκάστηκα να πάω σε εφημερεύον νοσοκομείο».
 
Σύμφωνα με τη γνωστή δημοσιογράφο, οι γιατροί του νοσοκομείου τής είπαν ότι...
υποφέρει από μια απλή γαστρεντερίτιδα και την έστειλαν σπίτι. Δυστυχώς, η διάγνωση ήταν λανθασμένη και κάθε ώρα που περνούσε θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη Νανά…
«Οι πόνοι συνεχίστηκαν, ακόμη πιο έντονοι. Δεν μπορούσα να κινηθώ. Αμέσως πήρα τον παθολόγο που με παρακολουθεί, ο οποίος με έστειλε σε άλλο νοσοκομείο. Υστερα από ώρες εξετάσεων οι γιατροί διέγνωσαν οξεία περιτονίτιδα και ανάγκη άμεσης εγχείρησης. Με βάλανε αμέσως στο χειρουργείο. Πονούσα αφόρητα. Δεν μπορούσα να ησυχάσω ούτε με τα ηρεμιστικά που μου έδιναν».
 
 Οπως αποκαλύπτει στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος, είχε πάθει πολύ μεγάλη ζημιά, αφού είχε τρυπήσει το έντερό της και το πύον που είχε συσσωρευτεί είχε εξαπλωθεί μέσα στην κοιλιακή χώρα. «Η κατάστασή μου ήταν κρίσιμη. Ευτυχώς, ο γιατρός που με χειρούργησε, ο Γιάννης Σαριτζόγλου, με έσωσε και του οφείλω πολλές ευχαριστίες» λέει η Νανά. Πάντως η περιπέτειά της δεν σταμάτησε εκεί. Δύο ημέρες μετά το χειρουργείο προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.
 
«Επαθα γαστρεντερίτιδα, οπότε για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή μου, έπαιρνα επιπλέον φάρμακα και αναγκάστηκα να βγω από το νοσοκομείο για να αναρρώσω στο σπίτι μου».Δυστυχώς όμως ούτε τότε ολοκληρώθηκε η ατυχία της γλυκιάς παρουσιάστριας, αφού δεν πέρασαν μερικές ώρες και μολύνθηκαν τα ράμματα. «Αμέσως πήγα ξανά στο νοσοκομείο, όπου άλλαξα τα ράμματα, μου παραχώρησαν νέα αγωγή και πλέον πηγαινοέρχομαι από το σπίτι στο νοσοκομείο για να μου κάνουν τις αλλαγές». Στο πλευρό της Νανάς βρίσκονται πάντα οι δύο άντρες της ζωής της: ο σύντροφός της Αλεξ, ο οποίος ήταν μαζί της από το πρώτο λεπτό, αφού ήταν ο άνθρωπος που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, και ο γιος της Αλέξανδρος. Η δημοσιογράφος θα παραμείνει στο σπίτι αρκετές ημέρες ακόμη, μέχρι να αναρρώσει. Δεν σας κρύβω ότι είμαι σε άσχημη ψυχολογία έπειτα από όλη αυτή την ταλαιπωρία, αλλά ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να μην πεθάνω. Εύχομαι να έχουμε πάντα την υγεία μας και όλα τα άλλα λύνονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: